Карай Ендуро в България

Копнееш за силно преживяване? Ела и карай ендуро в България с нас!

За любителите на силните преживявания, организираме дейности за сезон 2021 свързани с ендуро в България с идеята да прекараме прекрасни моменти из природата, далеч от шума и притесненията за covid-19. 

Ако имате базови познания, обаче нямате мотор (не се притеснявайте, ще ви покрием) можете да наемете мотор от нас за тур и да ви покажем едни от най-зрелищните панорами в България. 

Ако пък сте специалисти с мега яки мотори и искате да пробвате нови пътеки и места, имаме най-свежите гайдове, които ще ви покажат какво значи балканско ендуро в Стара Планина. 

Ако търсите приключение за уикенда за вашата компания, можете да наемете пакет от мотор, гайд и нощувки като прекарате цяла събота и неделя в каране по ендуро пътеките в района на Стара Планина, като гарантираме за прекрасни изживявания и много адреналин.

*Ако нямате екипировка, може да наемете от нас като тя включва каска, очила, ръкавици кросови ботуши, наколенки, кросов бридж, джърси, налакътници, ризница за гърдите и гърба като се пере и почиства от нас след карането и се доплаща 70 лв за два дни каране.

А за тези, които искат да получат ден обучение 👇

За начинаещи и тепърва навлизащи в ендуро света, организираме ендуро уроци, които ще ви дадат правилен старт с нужните умения и зареждащи емоции. 

Обучението има теоретична и практична част като се започва от основните неща като настройка на мотор, правилни позиции на контроли, настройка на тялото в различни ситуации и се стига до напреднали техники вече според това какво е нивото ти. 

Урокът е в рамките на 5 часа, като може да бъде и индивидуален или групов. Записването става с предварителна уговорка, а ако нямаш мотор може да наемеш от нас, като моторите са ни нови KTM-и модел EXC 2019г. и използване на наш мотоциклет се заплаща 100лв. 

Ако си твърде зает, но адреналинът те влече можем да планираме и специална сесия, в която да те ангажираме само за 2 часа от сутринта или следобеда ти, в която да пробваш основите на ендуро спорта.  Пиши ни и ще го организираме! 

Сезон 2021

Пакети

350 лева

Наем на мотор + гид за ден

800 лева

Weekend пакет - Наем на мотор + гид + 2 нощувки (със закуска)

** Всички новоприсъеднили се членове на семейството на Enduro-Ride получават като подарък тениска, стикери и плакати 

Сезон 2021

Обучение

250 лева

Урок за един човек

390 лева

Групов урок за двама

500 лева

Групов урок за трима

600 лева

Групов урок за четирима

А за тези, които вече са се посветили на ендуро в България 💪

Ще разбереш повече как се поддържа един мотор и някои детайли, които може да си пропуснал относно техническа грамотност 😉

В курсът са включени модули за настройка на мотор, правилни позиции на контроли, настройка на тялото в различни ситуации като се стига до напреднали техники според това какво е нивото ти. 

Колкото повече опит имаш, толкова по-трудни стават препятствията 🔝

Курсът се провежда в рамките на 5-6 часа за ден като може да е индивидуален или групов.

Записването става с предварителна уговорка с Теодор, за да се уточнят свободните дати от шампионатите. 📞

Навихме ли те да пробваш?

Резервирай дати тук 👇 или ни позвъни за индивидуален пакет на +359 88 506 4060


    Ниво 1 – Аматьор / ХобиНиво 2 – Карал съм моторНиво 3 – Карам и имам мотор

    Scroll to top