fbpx

Копнееш за силно преживяване? Ела и карай ендуро в България с нас!

За любителите на силните преживявания, организираме дейности за сезон 2024 свързани с ендуро в България с идеята да прекараме прекрасни моменти из природата. 

Ако имате базови познания, обаче нямате мотор можете да наемете мотор от нас за тур и да ви покажем едни от най-зрелищните панорами в България. Един ден каране е в рамките на 5 – 6 часа като зависи от това колко бързо усвоявате новите умения, и дали сте карали ендуро и преди. 

Ако търсите приключение за уикенда за вашата компания, можете да наемете пакет от мотор, гайд и нощувки като прекарате цяла събота и неделя в каране по ендуро пътеките в района на Стара Планина, като гарантираме за прекрасни изживявания и много адреналин.

За да карате с правилна стойка и да се намали възможността за допускане на грешки и травми препоръчваме да се екипирате с правилното защитно облекло. 

Можете да наемете екипировка от нас като тя включва каска, очила, ръкавици кросови ботуши, наколенки, кросов бридж, джърси, налакътници, ризница за гърдите и гърба като се пере и почиства от нас след карането и се доплаща 50 за един ден каране. 

 

А за тези, които искат да получат ден обучение

За начинаещи и тепърва навлизащи в ендуро света, организираме ендуро уроци, които ще ви дадат правилен старт с нужните умения и зареждащи емоции. 

Обучението има теоретична и практична част като се започва от основните неща като настройка на мотор, правилни позиции на контроли, настройка на тялото в различни ситуации и се стига до напреднали техники вече според това какво е нивото ти. 

Урокът е в рамките на 2 часа, като може да бъде и индивидуален или групов. Записването става с предварителна уговорка, а моторите от които може да избираш са KTM-и модел EXC TPI 2019-2023 година. 

Обучението се провежда в района на Горна Малина, а Wheelie academy и целодневното каране започва от картинг писта Бухово.

Сезон 2024

Пакети

50 лева

Екипировка за ден

250 лева

Първоначален ендуро урок за 2 часа

250 лева

Първоначален урок по каране на задна гума за 2 часа

390 лева

Целодневна тренировка - каране на задна гума

390 лева

Цял ден каране с наш мотор и гид

250 лева

Цял ден каране с ваш мотор и гид

900 лева

Weekend пакет - Наем на мотор + гид + 2 нощувки (със закуска)

* Ако се притеснявате, че може да счупите някоя част по мотора може да го застраховате предварително за 70 лв на ден

** Всеки нов член на семейството на Ендуро Райд получава стикери и сертификат за преминат успешно курс  

Навихме ли те да пробваш?

Резервирай дати тук 👇 или ни позвъни за индивидуален пакет на +359 88 506 4060