fbpx

Ендуро Училище в България

Chissà per quale domanda? Ела и карай ендуро в България с нас!

За любителите на силните преживявания, организираме дейности за сезон 2023 свързани с ендуро в България с идеята да прекараме прекрасни моменти из природата. 

Ако имате базови познания, обаче нямате мотор можете да наемете мотор от нас за тур и да ви покажем едни от най-зрелищните панорами в България. È un giorno in cui si gioca su 5 – 6 volte a causa di un tale colpo di scena che si trasforma in un nuovo numero, e poi si ferma a un punto debole. 

Ако търсите приключение за уикенда за вашата компания, можете да наемете пакет от мотор, гайд и нощувки като прекарате цяла събота и неделя в каране по ендуро пътеките в района на Стара Планина, като гарантираме за прекрасни изживявания и много адреналин.

За да карате с правилна стойка и да се намали възможността за допускане на грешки и травми препоръчваме да се екипирате с правилното защитно облекло. 

Можете да наемете екипировка от нас като тя включва каска, очила, ръкавици кросови ботуши, наколенки, кросов бридж, джърси, налакътници, ризница за гърдите и гърба като се пере и почиства от нас след карането и се доплаща 50 за един ден каране. 

 

A proposito di queste cose, ciò che devi sapere è che il giorno dell'abbandono

За начинаещи и тепърва навлизащи в ендуро света, организираме ендуро уроци, които ще ви дадат правилен старт с нужните умения и зареждащи емоции. 

Обучението има теоретична и практична част като се започва от основните неща като настройка на мотор, правилни позиции на контроли, настройка на тялото в различни ситуации и се стига до напреднали техники вече според това какво е нивото ти. 

Colpiscilo per due volte, che può essere un po 'individuale o di gruppo. Записването става с предварителна уговорка, а motoritе от които може да иззбираш са KTM-e modello EXC TPI 2019-2023 година. 

Обучението се провежда в района на Горна Малина.

Stagione 2023

Pacchetti

50 leva

Екипировка за ден

250 leva

Първоначален ендуро урок за 2 часа

390 leva

Цял ден каране с наш мотор и гид

900 лева

Pacchetto weekend - Наем на мотор + гид + 2 нощувки (със закуска)

* Se si desidera acquistare, è possibile acquistare un numero di telefono inferiore a 60 lv per denaro

** Le nuove chiavi sul sistema di Enduro per la scelta di adesivi e certificati per la preminanza di una valuta speciale  

Vuoi sapere cosa fare?

Chiedi informazioni cliccando 👇 o non chiedere un pacchetto individuale al numero +359 88 506 4060


    Ниво 1 – Аматьор / ХобиНиво 2 – Карал съм моторНиво 3 – Карам и имам motore

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-risposta]

    Scorri verso l'alto
    it_ITItalian